Независимо дали вратите Ви са монтирани току-що или са били поставени преди години има много и различни видове проблеми, които могат да възникнат. Вратите, както всичко друго на този свят е възможно да се повредят или да имат някакъв проблем напред във времето.

Ето някои неща, които е хубаво да знаете при наличието на някакъв проблем:

Проблем с обкова

Ремонтиране на врата мъж с ръкавици

Възможно е да има няколко проблема, първи като пример ще Ви дадем проблем с обкова, тоест панти, дръжки или брава.

Много важно е да не се опитвате да отстранявате проблема сами. Вратите имат пет години гаранция и тези неща влизат в тази гаранция, ако обаче направите опит за отстраняване на проблема и повредите още дадената врата, Вашата гаранция няма да важи повече, ако вратите са закупени без монтаж тази гаранция също не важи и следва да си закупите нов обков и да си го монтирате.

Проблем при монтажа

Следващият тип проблеми са тези от самия монтаж, например прекалено много пяна поставена на самата каса и се раздува и вратата вече не се затваря правилно, в този тип рекламации може да има много вариации. Много важно тук също е, ако вратите са в гаранция, да не опитвате да отстранявате проблема сами, отново е много вероятно да отпадне гаранцията на продукта в този случай. При някои от следните проблеми най-добре се свържете с шоурума, от който сте закупили вратите. Ще Ви ориентират какъв може да е проблемът, дали може да го отстраните сами или е нужно да бъде изпратен професионалист. Входирате рекламация за посещение от професионалист, до няколко дни ще се свържат с Вас да насрочите дата за посещение.

Професионалистът ще отстрани проблема, ако е много сериозен ще направи констатации и снимки и ще Ви изпрати монтажна група да оправи всичко. Колкото по-навреме звъннете за консултация, толкова по-бързо ще бъде отстранен Вашият проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *