Има случаи, в които клиентите имат интересни казуси за разрешаване и се надяват фирмата доставчик, да може да им помогне. Някои се обръщат към тях, вече след като са завършили стените, защото се оказва, че имат по-големи отвори от необходимото, но вече не могат да ги коригират. Други оставят небоядисан кант около вратата с цел да се покрие от перваза, но не са преценили правилно неговия размер. Има най-различни случаи. Общото във всички е, че те се надяват на помощ в търсенето на изход от подобна ситуация.

Проблеми и техните решения

Поставяне на нова боя около вратата

Ако вече има нанесена боя и первазите не покриват хубаво, а остават бели участъци, това създава у клиентите безпокойство, че при нанасяне на нов слой боя тя ще се различава от вече нанесената. Като вариант може да се предложи, около цялата врата да се боядиса в различен цвят. Или по друг начин казано – вратата да се „постави“ в рамка. Цветът може да е същият като вратата, но може и да бъде различен. По този начин интериорът ще придобие малко по-разчупен вид и няма да има следа от проблема.

Пребоядисване на цялата стена

Друг вариант за излизане от тази ситуация – стената, на която е вратата, да се боядиса цялата в различен цвят, който да се допълва с вече положения. Възможно е, ако клиентът желае, около вратата да се изрисуват, дори различни шарки или да се постави някакъв вид декоративна боя.

Поставяне на облицовка от плочки

Врата с декоративен камък

Лесно решение е, ако около вратата се поставят декоративни плочки. Те могат да бъдат имитиращи камък, имитиращи мрамор и т. н. Може да се облепи мястото и с декоративни пана.

Поставяне на допълнителен комплект от первази

Врата стъкло Граде

Предложение, което могат да доизпълнят от магазина за врати, е да се поставят втори комплект первази. Така, всичко около вратата ще се покрие и няма да се нарушава интериора на клиента, а вторият перваз ще допълни завършения вид на вратата.

Могат да се измислят най-различни решения относно подобен проблем. Важно е, само да развихрите въображението си или да попитате за съвет, така проблемът ще се разреши много лесно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *