Имате желанието да откриете какво говори вратата ви за вас? Изберете си една от картинките по-долу и разберете какъв сте.

Портална входна врата

Ако сте си харесали вратата от тази снимка, то вие сте много открит човек, който няма притеснения, че хората ще навлязат в пространството. Даже напротив. Вие имате желанието да покажете какъв сте, без да имате притеснения. Още в отначало показвате изцяло истинската си същност, без да се криете зад маски. Абсолютно честен и директен човек, който иска да намери същото в хората отсреща. Не харесвате прикритите хора и хората, които изпитват некомфортност да покажат себе си от началото на познанството.

Входна врата с решетка

Модел номер 2 казва за вас, че сте много недоверчиви. Входна врата с решетка означава, че Ви е страх да допуснете хората до вашата същност, тъй като им нямате доверие. Смятате, че всеки би ви причинил нещо лошо. Възможно е подсъзнателно да се затваряте в себе си, заради измяна в миналото. Но не бива да оставяте нещо такова да ви влияе. Повярвайте, че у всеки човек се крие нещо добро! Отворете сърцата си и ще се видите, че доброто само ще дойде при Вас.

Плътна входна врата

Ако сте се спрели на следващата снимка, то вие сте много прикрит. Трудно допускате някой да ви опознае. Студени сте и не харесвате това да показвате емоциите си. Държите хората на дистанция, тъй като не обичате да споделяте, но и не се интересувате от това какво мислят другите за вас.

Входна врата с топли цветове и цветя

Врата номер 4 веднага показва, че сте топъл, добродушен и много емоционален човек. Харесвате различното, открити сте и сте силно подвластни на емоцията. Понякога трудно взимате решения, тъй като не знаете как да овладеете тази нестихваща емоция и да послушате разума си. Възможно е добротата и първичността ви понякога да ви изиграят лоша шега, но често се случва така, че точно това ви помага в сложни ситуации, а и хората отстрани забелязват вашата откровеност и това е плюс, понеже в през повечето време ние даваме това, което получаваме – така, когато дадете добро, при вас ще се върне само добро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.