Имате желанието да откриете какво говори вратата ви за вас? Изберете си една от картинките по-долу и разберете какъв сте.

Портална входна врата

Портална врата от ковано желязо

Ако сте си харесали вратата от тази снимка, то вие сте много открит човек, който няма притеснения, че хората ще навлязат в пространството. Даже напротив. Вие имате желанието да покажете какъв сте, без да имате притеснения. Още в отначало показвате изцяло истинската си същност, без да се криете зад маски. Абсолютно честен и директен човек, който иска да намери същото в хората отсреща. Не харесвате прикритите хора и хората, които изпитват некомфортност да покажат себе си от началото на познанството.

Входна врата с решетка

Метална врата с две крила

Модел номер 2 казва за вас, че сте много недоверчиви. Входна врата с решетка означава, че Ви е страх да допуснете хората до вашата същност, тъй като им нямате доверие. Смятате, че всеки би ви причинил нещо лошо. Възможно е подсъзнателно да се затваряте в себе си, заради измяна в миналото. Но не бива да оставяте нещо такова да ви влияе. Повярвайте, че у всеки човек се крие нещо добро! Отворете сърцата си и ще се видите, че доброто само ще дойде при Вас.

Плътна входна врата

Ако сте се спрели на следващата снимка, то вие сте много прикрит. Трудно допускате някой да ви опознае. Студени сте и не харесвате това да показвате емоциите си. Държите хората на дистанция, тъй като не обичате да споделяте, но и не се интересувате от това какво мислят другите за вас.

Входна врата с топли цветове и цветя

Входна врата в жълт цвят

Врата номер 4 веднага показва, че сте топъл, добродушен и много емоционален човек. Харесвате различното, открити сте и сте силно подвластни на емоцията. Понякога трудно взимате решения, тъй като не знаете как да овладеете тази нестихваща емоция и да послушате разума си. Възможно е добротата и първичността ви понякога да ви изиграят лоша шега, но често се случва така, че точно това ви помага в сложни ситуации, а и хората отстрани забелязват вашата откровеност и това е плюс, понеже в през повечето време ние даваме това, което получаваме – така, когато дадете добро, при вас ще се върне само добро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *