Вратите, както входната, така и вътрешните, представляват важна част от интериора на Вашия дом. Ако целите да постигнете оригиналност, ние Ви препоръчваме иновативните модели на серия Граде, които са с модерен дизайн и изящен външен вид.

Може да избирате между стотици варианти на интериорни врати със стъкло или пък с гланцирани или матирани лайсни, с различни орнаменти, прави или заоблени рамки, с опушени, изрисувани стъкла или пък с принт картинка. Имаме модели дори и с огледало.

Това е серия невиждана досега, която ще впечатли със стила, високото качество и грациозност. Предлагани в разкошни цветове познати под чудатите наименования: Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Вералинга, Шведски Дъб, Череша Сан Диего и Орех Рибейра, вратите с немски произход могат да бъдат лесно съчетани с всякакво обзавеждане.

Няма ограничения и в избора на дръжки. Те могат да бъдат кръгли или квадратни розетки, някои по-лъскави, а други изработени от хром, в цвят като фурнира на вратата или катранено черни, но все интересни.

Разбира се, за хол е най-добре да се спрете на модел с по-голямо остъкление, за да е светло и приветливо в стаята. Ако сложите вариант на врата с лайсни, то е добре да се спрете и на такава за спалнята и детската, но на плътен модел. Вратата за кухнята отново не трябва да се различава много от останалите, но тук стъклото може вече и да е по-малко. В случай, че не желаете моделът да е с прозорче, може на негово място да се монтира огледало от към страната на крилото, което гледа към коридора. Така ще бъде създадена илюзията за по-голямо пространство и тясното тъмно антре вече ще Ви се струва много по-обширно.

Светлата гама на вратите Граде е влагоустойчива, а покритието на моделите с тъмни цветове е и водоустойчиво, така че не е проблем да монтирате едно чисто гладко и изчистено крило и там.

Граде – с любов към хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *