Купувате си жилище или ще ремонтирате настоящото, трябват Ви интериорни вътрешни врати серия Граде Монолитнай-доброто на пазара за Вас. Много трудно се избират вътрешните врати, всички знаете, че с тях се живее дълго, не е като да си купите мебели и когато решите, че са се амортизирали да си ги изнесете като старите столове, маси, диван и т.н. Няма как това да се стори с вратите, затова цветът, фрезовката и моделът са толкова труден избор.

Когато правите ремонт и не ги смените, те трябва да си подхождат с вече новия Ви интериор и мебели. Интериорните врати създават, предават и изразяват истинския характер на жилището и това какъв дух носи собственика му. Те са способни, както да подобрят така и да разрушат първото впечатление за живеещите хора в дома. Поради тази причина, покупката на вътрешните врати е от огромно значение и трябва да се реши внимателно, кой е точният модел и цвят, за да добия домът Ви още по-приветлив вид, както и да е уютен за живеене.

Интериорна врата Граде от серия Монолит

Характеристики на Монолит

Граде Монолит има подсилено и масивно крило, с невероятно на допир покритие, което изглежда чудесно в цветовете: Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Орех Рибейра. Предлагат се в различни размери каси и крила, за да можете лесно да ги монтирате в дома си. Има и варианти за жилища, които са с лята метална каса. Предлагат се каса панел, благодарение, на която няма нужда да се кърти. Тя направо се инсталира върху металната.

Красиви и изчистени модели с прави первази, със стъкло и без. В повечето случаи клиентите си избират със стъкло за помещение – хол, кухня, всекидневна, а за спалня, баня, тоалетна, с фрезовка и съответно без стъкло и за дрешник – плъзгащ механизъм.

Материал на изработка

Няколко модела дръжки с финни линии или разчупени моделчета със същия MDF материал и цвят вграден в тях.

Моделите Аавен и Аксел от серията Граде Монолит се правят и със стъкло мат, което пропуска лека светлина в стаята, но не прозира. Подходящи са за хол или кухня. Стъклото бял мат е много стилен вариант с дебелина 4 мм.

Граде Монолит са интериорни врати, които със сигурност няма да смените скоро. Притежават изключително подсилено крило с хоризонтални и вертикални сглобки. Доверете се на качество и дизайн!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *