Купувате си жилище или ще ремонтирате настоящото, трябват ви интериорни вътрешни врати серия Граде Монолит – най-доброто на пазара за Вас. Много трудно се избират вътрешните врати, всеки знае, че с тях ще живеем дълго, не е като да си купиш мебел, когато решим да изнасяме старите столове, маси, диван и т.н. и си вземаме нови. Но това не бихме сторили с вратите си, затова цветът, фрезовката и моделът са толкова труден избор.

Когато правим ремонт и не ги сменим, те трябва да си приличат и отиват с вече новия ни интериор и мебели. Интериорните врати създават, предават и изразяват същинския характер на дома и това какъв дух носи собственика му. Те са в състояние, както да подобрят така и да разрушат първото впечатление за живеещите хора в дома. За това подбирането на интериорни врати е много важно и трябва много внимателно да се избере правилният модел и цвят, за да изглежда домът ни приветлив и удобен за живеене.

Характеристики на Монолит

Граде Монолит има подсилено и масивно крило, с невероятно на допир покритие, което изглежда чудесно в цветовете: Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Орех Рибейра. Предлагат се в различни размери каси и крила, за да можем лесно да монтираме в дома ни. Има и варианти за жилища, които са с лята метална каса. Предлагат се каса панел, благодарение, на която няма нужда да се кърти. Тя се поставя върху металната. Красиви и изчистени модели с прави первази, със стъкло и без. В повечето случаи клиентите си избират със стъкло за помещение – хол, кухня, всекидневна, за спалня, баня, тоалетна, с фрезовка, без стъкло и за дрешник плъзгащ механизъм.

Материал на изработка

Няколко модела дръжки с финни линии или разчупени моделчета със същия MDF материал и цвят вграден в тях.

Моделите Аавен и Аксел от серията Граде Монолит се предлагат и със стъкло мат, което пропуска лека светлина в стаята, но не прозира. Подходящи са за хол или кухня. Стъклото бял мат е много стилен вариант с дебелина 4мм.

Граде Монолит са интериорни врати, които със сигурност няма да смените скоро. Притежават изключително подсилено крило с хоризонтални и вертикални сглобки. Доверете се на качество и дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *