Ако на входа имате две врати, веднага възниква въпросът, по какъв начин е най-добре да ги отворите? В тази ситуация, всичко е ясно, първата се отваря навън, а втората – навътре. Ако вратата е една, е по-добре да се отваря навън.

Вратите на къщата, е желателно да се монтират с отваряне навън.

Това е по–удобният вариант. Ако вратата е между двете стаи, например, между спалнята и хола, изхода ще бъде по-просторен, в случай, че вратата се отваря към залата. Сега да се насочим към пантите. Най-често се състоят от две части, принадлежащи една към друга. Това е проста правоъгълна структура с три отвора за закрепване към повърхността. Долната плоча с притежателя на дялове или е прикрепен към рамката на вратата, или на предната плоча на входа щифт, прикрепен директно към вратата. Това, разбира се, се отнася за вратите от метал, дърво и шперплат.

Второто изменение е почти идентичен с примката, неговата разлика е, че плочите не са прави, но в кръг. Те са по-подходящи за вратата на стаята, спалните и коридора. Декоративна линия ще изглежда спретнат. Можете също така да сложи примката и пришити. Те се добавят директно в ставата, втора плоча е поставена във вратата. Такива линии са подходящи за по-широки дървени и метални врати. С тях можете да отворите вратата в една или друга посока. Той е удобен и практичен. Защото без значение какво стаята излизате, винаги можете да отворите вратата от себе си. Въпреки това, тези врати не може да се сложи катинара, тъй като те обикновено са поставени от вътрешната страна, а в такава врата няма да бъде.
Тези врати са на място на входа на залата, хол, библиотека и други стаи са просторни.

На вратата, и можете да сложите декоративни цикъл – от вида, който се поставя върху мебелите. Те са по-малки в ширина, но дължината може да бъде по същество от пода до горната част на вратата. Тези панти са подходящи за врати от MDF или шперплат. Те не са толкова масивна, и тези линии ще им стоят добре.

Друга модификация – така наречените прозорци пантите, които са монтирани над или под вратата, в хоризонтално положение и закрепени към гумените вложки. Основният модул е прикрепен към стълба, входящия единица – вратата с гумени уплътнения, които са вкарани в и стегнати врата. Той се намира под ъгъл от 90 ° към първичната. На такива примки висят само стъклени врати, а останалите са или много тежки или встрани.

При извършване на основни ремонти в жилището е възможно появата на малки щети мебели. Така че, поради небрежност от полиран мебелите може да се появи леки драскотини. За да ги виждате, да вземе боя за обувки, подходящи нюанс и нанесете върху нарушените терени. Мека кърпичка да търка крема, след това отидете над повърхността на мебели парче от дебел плат, като парцал.

Красива врата шперплат е най-добре да се монтира декоративни мебели панти, завити в отвора на вратата. Те, както прозореца, под ъгъл от 90 °. В този случай, основното устройство е приложен към вратата и на подводницата – разликата. Това е усукана така че входящата му отвор е на върха. Един блок врата с прецакани щифт, разположена под ъгъл, който е включен в блока. Украсата на тази линия в своята форма: две т.нар цилиндъра свързан с щифт.Това е изцяло ваш личен избор, вие решавате кое е правилното и удобно отваряне на вратата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *