Външни врати

Фасадата на дома Ви е първото нещо, което посетителят вижда и по нея формира своите първи впечатления, както за дома Ви, така и за Вас. Но няма значение само добрият външен вид. Вашата врата е предпазител от нежелани посетители и играе голяма роля в това, че Вие и вашето семейство сте в безопасност и на топло и уютно в продължение на много години.
Композитната врата е перфектна смес от външен вид и изпълнение с много различни съвременни стилове и цветове за избор.

Какво е композитна врата?

Външната композитна врата е здрава алтернатива на опциите от PVC и стомана. Изработена е от здрава пластмаса, подсилена със стъкло или по-известно като фибростъкло.
Очаквате композитна врата да изглежда индустриална, тежка и немодерна. Но истината е далеч от нея. С атрактивен, реалистичен ефект на дървесина и с много стилове и цветове, от които можете да избирате, подхожда на всеки дом. Композитните врати са достатъчно лесни за поддръжка и няма да се разпаднат или ръждясат. Така че можете да бъдете спокойни, че купувате качествена врата, която ще издържи на всякакви условия.

композитна врата

Какви са предимствата на композитни врати?

 • Сигурност и защита

Всички искаме да се чувстваме сигурни в дома си, а композитната външна врата е продукта, който можете да изберете, ако търсите висока сигурност. Всяка композитна врата е снабдена с многоточково заключване. Тази система за заключване комбинира традиционната петстепенна технология на заключваща се брава с модерна многоточкова блокировка.
За да се предотврати проникване, композитните врати са снабдени с анти-бум цилиндър за спиране на крадци, които атакуват ключалката.

 • Енергийна ефективност

  Комбинираната врата е до шест пъти по-енергийно ефективна от стандартната врата, което я прави съществена част от поддържането на топлина в дома ви.
  Всички ние ставаме все по-екологични и това често играе роля, като ни помага да избираме кои продукти да купуваме. Композитните врати се инжектират с полиуретанова сърцевина, която е 100% свободна от CFC, повишавайки звуко- и топлоизолацията.

 • Устойчивост

  Със силна и здрава сърцевина вратата няма да се разширява и ще се свива при променящи се температури, което означава, че деформацията ще е минимална. Те притежават голяма устойчивост на атмосферни влияния и отново поради изолираното си ядро има отлична топлинна устойчивост.

 • Външен вид

  Композитната врата изглежда като дървена врата, но поради използваните материали, тя няма да избледнява, обезцветява или ще се нуждае от поддръжка извън почистването с влажна кърпа.

 • Защита от пожар

  Могат да се използват и като пожароустойчиви врати. Отвън композитните противопожарни врати са неразличими от стандартните композитни врати, но те са снабдени с допълнителен хардуер, необходим за противодействие на огъня до 30 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *