С избора на интериорни врати ние подчертаваме нашия индивидуален и личен стил, както и този на дома ни. Изборът на нови врати със сигурност не е лесен, но ще Ви насочим как най-лесно да изберете най-правилното за вашия дом. Едно от най-важните неща при избор на интериорни врати е размерът на помещението.

В днешно време вратите са със стандартен размер

Преди да започнете търсенето, трябва да знаете какви размери Ви трябват за вратите. Ако Вашите размери са нестандартни, единият вариант е подрязване (във височината или ширината), а другият – поръчкови врати. По този начин те ще изглеждат добре и ще спестите голямо разочарование от факта, че сте си харесали врати и те се окажат неподходящи и нямат възможност за монтаж.

Важно е да бъдете запознати с характеристиките на вратите, а именно от какъв материал са изработени. Добре е да се знае дали са подходящи за баня и мокри помещения и водоустойчиви, дали се поддържат и почистват лесно. Вратата се почиства и поддържа по-трудно, ако има повече орнаменти. Ежедневието ни е доста забързано и трудно се справяме с поддръжката на дома.

интериорна врата

Важно е с какво пространство разполагате

Хубаво е да се изберат цветове на вратите според пода, стените и мебелите, за да се придаде усещане на уют. За тесни, малки пространства и затворени помещения, ние Ви предлагаме да изберете и монтирате модел със стъкло. По този начин придавате по-добра визия и светлина на жилището. Доста по-добре изглеждат вратите, когато са избрани от един цвят и с еднаква фрезовка. Клиентите не знаят каква врата да монтират за баня – дали алуминиева или интериорна. Има различни виждания и предпочитания от материала и визията.

Когато сте избрали алуминиева врата за баня, почти невъзможно е да бъдат еднакви с интериорните цветове. Най-добрият вариант е да бъдат избрани интериорни врати, които са влагоустойчиви, за да подхождат на обстановката. В момента за баня и мокри помещения се предлагат и вентилационни отвори, за да не се задържа пара. По този начин вратата има по-дълъг живот. Това е най-коректният избор на интериорни врати за дома.

Вратата е огледалото на Вашия дом. Отразява излъчването на хората, които обитават помещението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *