Изборът на интериорна врата не е никак лесен, показателно е за тези от потребителите, които се затрудняват от взимането на категорично решение. Имаме предложения основани на фактор, с който да се съобразите и който ще Ви даде свободата на една друга гледна точка. Това са варианти, за които не бихте се сетили. Те са обосновани от зодиакалния Ви знак и по-конкретно според стихията, която управлява той.

За какво точно говорим?

Знаете, че стихиите са закодирани в зодиите и определят линията на отличителните им качества от характера.

  • Огънят е подвластен на – Лъва, Овена и Стрелеца;
  • Въздуха е управляван от – Близнаците, Везните и Водолея;
  • Водата е под въздействието на – Скорпиона, Рака и Рибите;
  • Земята е във владение на – Девата, Телеца и Козирога;

Стихията Огън: Представителите на огнената стихия харесват силно забележимите и ефектни интериорни врати. Техните предпочитания са сред ярки, силни цветове или врати, които изглеждат по-скоро луксозни отколкото функционални. Не биха се колебали да отделят по-голям бюджет, в случай, че избраните продукти, които купуват са уникални.

Стихията Въздух: Тази сила е на по-свободните по дух хора, а някои от тях, дори бихме определили като екстравагантни. Те биха се спрели на нетрадиционни врати от стъкло, врати с плъзгащ начин на отваряне и такива във светли цветове – бели, светлосини, светложълти. Държат на стилния и ненатрапчив външен вид на интериорните врати. Функционалността и удобството също са важни за представителите на въздушните знаци.

Стихията Вода: Водните знаци по-скоро биха избрали тъмни или дълбоки цветове. Те търсят уюта на дома, затова биха обърнали погледа си към врати, които стоплят атмосферата в жилището. Уединението също е важно за тях, затова ще търсят интериорни врати със секретно заключване и по-скоро без стъклени елементи.

Стихията Земя: Земните знаци обичат приглушени, пастелни, ненатрапчиви цветове. С други думи – земни цветове. Търсят хармонията в интериорните решения. Функционалността и съотношението цена – качество са изключително важни за тези знаци. Преди да закупят врати, те ще искат да ги съобразят с всичко налично в жилището. Да ги съчетаят цветово с мебелите и пода, и да съобразят елементите и дръжките по тях.

Може би, насоките, които прочетохте, за много от Вас, може и да се подложат на съмнение, но нищо не Ви пречи да направите опит, защото в крайна сметка удовлетворението от резултата, който търсите се оказва с приоритет. Постигнете го, опитвайки и експериментирайки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *