Изборът на интериорна врата не е никак лесен за някои хора, особено за тези, които трудно вземат крайно решение. Ето защо предлагаме вариант на фактор, с който да се съобразите и няма да ви подведе. Това е изборът на интериорна врата според зодията ви и по-конкретно според стихията, която управлява всеки зодиакален знак.

Зодиакалните знаци се управляват от четири стихии:  Огън – Овен, Лъв и Стрелец;  Въздух – Близнаци, Везни и Водолей; Вода – Рак, Скорпион и Риби; Земя – Телец, Дева и Козирог.

Огън: Представителите на огнената стихия харесват силно забележимите и ефектни интериорни врати.  Те биха се насочили към по-ярки, силни  цветове или врати, които изглеждат по-скоро луксозни отколкото функционални.  Не биха се колебали да отделят по-голям бюджет, ако ще са сигурни, че интериорните врати, които купуват са уникални.

Въздух: Представителите на въздушната стихия са по-свободни по дух, а някои от тях дори екстравагантни. Те биха се спрели на стъклени врати, плъзгащи врати и такива във светли цветове – бяло, светло синьо, светло жълто.  Държат на стилния и ненатрапчив външен вид на интериорните врати. Функционалността и удобството също са важни за представителите на въздушните знаци.

Вода: Водните знаци по-скоро биха избрали тъмни или дълбоки цветове. Те търсят уюта на дома, затова биха се насочили към врати, които стоплят атмосферата в жилището.  Уединението също е важно за тях, затова ще търсят интериорни врати със секретно заключване и по-скоро без стъклени елементи.

Земя: Земните знаци обичат приглушени, пастелни, ненатрапчиви цветове. С други думи – земни цветове. Търсят хармонията в интериорните решения. Функционалността и съотношението цена – качество са изключително важни за тези знаци. Преди да закупят врати, те ще искат да ги съобразят с всичко налично в жилището. Да ги съчетаят цветово с мебелите и пода, и да съобразят елементите и дръжките по тях.

Това са основни насоки, които Ви предлагаме и гарантираме, че ако ги спазите в крайна сметка ще бъдете доволни от покупката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *