Когато се прави нов ремонт на жилище, офис или хотел всеки си има своите предпочитания. Има хора, които искат класически и изчистен дизайн, а други търсят новото – модерното. Хай-тек стилът се предпочита повече за обзавеждане на офиси, кабинети и хотели. Заимстван е от проектите за промишлени помещения и интериорът се подчинява почти изцяло на него. Този тип врати са прогрес в новите иновации за дизайн и технологии.

Материал

Повече клиенти търсят материал от чиста дървесина като за тях това е най-доброто, което може да се купи, докато при хай-тек вратите е точно обратното. По-всячески се замаскира дори малкото парче дървесина – понякога с пластмаса, понякога с метал дори. Тук най-често материалът за изработка е от МДФ или ПВЦ, което е залепено със специално фолио.

Пластмасовите врати с хай-тек технология са модерни, супер издръжливи и много лесни за почистване. Тези врати са все по-желан избор на клиенти, които искат да модернизират по по-различен начин дома си. Това е така, защото те може да бъдат изработени в комбинация от метални вложки, лъскави повърхности, та дори и със стъкло. Доста често този тип врати се избират за болници, офиси и магазини.

Врата

Метални врати

Особено популярни в чужбина металните врати хай-тек набират скорост и на нашия пазар в България. Повечето клиенти смятат, че един метален лист не може да изглежда добре, нито пък ще се впише в цялостния вид на жилището. Те се предлагат с огромен избор от цветове и остъкляване. Много са оригинални и са устойчиви на температурни разлики.

Врати с остъкляване и вложки

Най-често този тип врати се избират за офис помещения – причината е, че там трябва да има светлина. Модерни и иновативни с вида си тези врати се вписват идеално. Избор за врати от този тип е, че светлината, която влиза от вратата допълнително оптически разширява пространството. По-често може да ги видите с плъзгаща се конструкция, която допълнително засилва ефекта им и става елемент от дизайна.

Сгъваеми врати

Тези врати са един много удобен начин за усвояване на пространството. В жилището Ви, ако е по-малко, няма място нито, за да се отваря крилото на вратата, нито да се плъзга, то сгъваемата врата е един много подходящ начин да придадете един модерен и различен вид на вашето жилище с хай-тек сгъваема врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *