Поради безспорната надеждност, функционалност, лекота на управление и работа, електронните брави на вратите навлизат все повече в нашия живот. С тази модерна система за сигурност можете да се чувствате защитени, да не се страхувате за семейството си и безопасността на имуществото.

Предимства на електронното заключване на вратите

Такъв протектор има няколко предимства пред конвенционалните брави. Първо, заключващият механизъм има най-високата степен на секретност. Тази важна категоризация става постижима чрез броят на ключовите конфигурации е просто огромен и в резултат почти никакви сканиращи устройства не могат да го отворят. На второ място e стомана, от която е изработен заключващият механизъм осигурява безспорна издръжливост и перфектна надеждност на напречните щанги. Трето, електронните брави също се наричат ​​невидими брави – те нямат патрон. И тъй като местоположението на механизма е неизвестно, тогава никакви главни ключове няма да помогнат.

Целта на ключалките и принципа на работа

Сега електронните брави са инсталирани не само в апартаменти и къщи, но и в магазини, хотели, офиси, банки и клубове. Приятно е и разнообразието от форми на ключове и кредитни карти. Този електронен механизъм работи по такъв начин, че при контакт или придържане на картата с ключа към ключалката, той определя правото на достъп до този ключ и ако тази карта има такова право, тя отваря вратата. За да влезете остава само да завъртите дръжката на вратата.

Изработка

За производството на електронни брави, заключващ механизъм се поставя в метална кутия, а след това електронната платка се поставя там. Магнитната лента се прилага върху ключови карти, върху които се записва цялата необходима информация. Всяко заключване подлежи на различни тестове и проверки за износване. Например, многократно се тества със силни удари и се създават различни температурни условия.

Струва си да бъде отчетено, че няма нищо съвършено и има недостатъци. За съжаление, той постоянно се нуждае от източник на резервно захранване. Биват доста по-податливи на влиянието на околната среда от механичните, освен това са много по-скъпи. Все пак има повече плюсове, отколкото минуси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.