В тази статия ще разберете част от предимно допусканите грешки, които хората допускат, докато закупуват врати за дома си. Ако Ви предстои взимането на такова решение „хвърлете едно око”, за какво точно да помислите преди това.

1. Компромис с цената и качеството

Kолкото и банално да звучи изразът „евтиното накрая излиза скъпо” много често доста хора се уверяват на практика в истинността му. Все пак това са врати – нещо, което не подменяме всяка година, през година или през две.

Затова е много важно да обмислите инвестицията за тази покупка. Нашият съвет е да се запознаете много добре с материалите, които са използвани за изработката на вратата – техните характеристики – издръжливост на влага/вода, изолационните качества, покритието и лесно ли се надрасква и наранява. За това естествено, най-добре да се насочите към специалист, който да Ви представя с всички тези детайли.

Изображение с надпис цена и качество

2. Избор само според цвета и модела

Много често, когато не сте запознати с даден артикул, Вие взимате решение на база на това дали Ви харесва, дали цветът му е подходящ, дали ще се съчетава с интериора Ви и не си давате сметка, че това не е единственият критерии за избор на врата.

Най-добрият съвет от нас е да се обърнете към специалист, който знае всичките технически параметри на вратите, за да Ви даде насока, към които от моделите да се обърнете. Така не само ще харесате външния ѝ вид, но тя ще е и подходяща за Вашите строителни отвори.

Избор на интериорни врати различни цветове

3. Монтаж и оразмеряване

Макар и на последно място при нашето изброяване на „проблеми” това е един от предимно допусканите и най-големият от тях. Ако размерите не бъдат взети точно от Вас това няма да позволи на вратите да станат, след което трябва да се прави корекция на цялата Ви поръчка, обикновено има и оскъпяване, както и отново трябва да изчакате срока свързван с изработка, доставка и монтаж на вратите.

Затова нашият съвет е да се доверите на професионалист в областта с монтирането на врати. Самата услуга за взимане на размери на много места или е безплатна или е на много достъпна цена.

Монтаж и оразмеряване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *