Открийте своя уникален интериорен стил за входната врата с малко помощ от вашия зодиакален знак. От цветовете до растенията и късметлийския ви номер в къщата.

Намерете правилната врата за Вашия дом

Независимо дали идеите по-долу звучат вярно за вас или не, когато става въпрос за входни врати, обжалването на бордюра винаги е от ключово значение и най-вече поставете свой собствен печат върху него, за да създадете някъде, където да се гордеете, че живеете.

Овен

Овните са естествено енергични, със страст към смели, безпроблемни дизайни. Ако това е вашият звезден знак, освежете входната си врата с близка червена боя – това е сигурен начин да направите изявление. За растенията погледнете кактусите, бодливата круша, червените здравец и розите.

Телец

Управлявани от нежната Венера, Телците са по душа традиционалисти. Те търсят уют в природата, обичат провинцията и се наслаждават на сладко миришещи цветя. Помислете за боядисване на вашата врата в мек зелен цвят или за създаване на поразителна арка от цветя от листа.

Входна врата в цвят зелено

Близнаци

Известни като комуникатори на зодиака, Близнаците обичат игривите нюанси в дома – и на входната си врата. Що се отнася до растенията, лавандулата и момина сълза са най-добрите им избор.

Рак

Ракът обича да прави дома си уютен и привлекателен, независимо дали това е с помощта на меки текстури, знаци или успокояващи цветове. „Трябва да нарисувате това във входа на дома си, като създадете усещане за история, използвайки стари скулптури или находки от боклуци.“

Що се отнася до цветята, заложете на лалета или лилии, заобиколени от много наситено зелени листа и листа. Не забравяйте и постелка за добре дошли.

Входна врата в цвят лилав

Лъв

Ако зодията ви е Лъв, тогава направете входната си врата жизнена и ударена – подобно на личността ви. Лъвовете обичат холивудския блясък и златни акценти.„Вкусът ви не винаги е фин и често имате склонност към злато и хапване. Тъй като вашият звезден знак е свързан с роялти, не е чудно, че имате толкова скъп вкус! “.

Дева

Девите имат дълбока любов към планетата Земя и природата, което също се отразява в техния избор на интериор. Ако това сте вие, заложете на листни зеленчуци, керамични плочки, лютичета и маргаритки. Девите обичат да поддържат домовете си корабни, така че винаги ще подреждат безпорядъка, оставен пред входната врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *