Когато правим избор за входна врата на къща или вила, със сигурност трябва да сте наясно, че при търсенето ще срещнете малко по-голямо затруднение. Това е така, защото моделите са по-ограничени и това малко обърка потребителя, какво точно да си купи, за да му хареса, модела, изработката и конструкцията.

Етап 1

На първи етап, естествено, е да се прегледат сайтовете, за да може да се насочите къде и какво се предлага. Обикновено след като в интернет се разгледа какво се предлага, клиентът придобива по-голяма представа какво точно търси и се насочва към определени модели. Естествено най-добър избор бихте направили, ако на живо посетите магазин и имате консултация с експерт продажби, за да изчисти напълно Вашите колебания при избор.

Етап 2

Следващият етап е да дойде професионално лице – размерчик в дома Ви, който ще определи с точност какъв габарит врата е подходяща за инсталиране за Вашия отвор или ако не е достатъчно, да даде препоръки за оформяне на отвора. Понякога клиентите избират сами да направя тези допълнителни дейности, но други предпочитат професионалисти да го направят и точно за това е наистина важно да се мине на оглед от компетентно лице преди покупка.

Етап 3

Когато се купува врата е много важно да се знаят мерките на отвора – височина, ширина, дебелина на зида и денивилация на отвора. Много често се бъркаме как точно се вземат реално размери за врати, защото мерим по стандартен начин – това, което виждаме, но като цяло точното определяне на отвора има малко по-специфично замерване.

Етап 4

Когато Ви насочат към определен габарит подходящ за Вашия отвор е добре да се информирате относно посоките на отваряне, изолацията на вратата – понеже живеете в къща и това е от огромно значение, както и сигурността на вратата – до колко са сигурни бравите и заключващите системи, за да може да извлечете максимума от една врата и така да си осигурите най-подходящата покупка за дома Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *