Всяка врата играе изключително важна роля в живота ни без да подозираме и без да отдаваме нужното внимание и уважение, което смятаме, че истински заслужава. Приемаме вратата си като предмет от първа необходимост и е така, наистина ни е необходима. Няма дом без вход, няма и да има.

Вратата не е само вход на дома ни

Животът ни препуска с пълни сили, ежедневно преживяваме различни емоции, изпитваме различни чувства, постигаме различни цели или си поставяме бъдещи такива, но всичко това би ли било възможно, ако не преминем през вратата си? Не, не би било възможно. Именно по тази причина ние сме на мнение, че бъдещите моменти минават през вратата и че тя трябва да изразява нас самите. Наблюдаваме ежедневно потока от клиенти как възприемат вратата, като предмет, без който не могат и който трябва да се съчетае с другите си идеи, за да изглежда домът или офисът му според очакванията му. Но питаме се защо?

Кафява Входна Врата

Вратата изобразява нашата личност

Защо не изразим себе си с избора на врата и не съобразим всичко останало с нея? Защо ли? Просто е, защото така се прави, защото така е прието или защото всички така правят! Ще Ви дадем съвет, гледайте себе си, съобразете се само и единствено със себе си, задълбочете се в мислите си, изразете себе си! Само тогава бихте взели правилното решение с избора си, било то в избора на врата или каквото и друго да трябва да изберете!

Нека не приемаме нещо за даденост или необходимост, дори и да е така, трябва да се цени всяко нещо, било то предмет или дейност. Замислете се колко човека са „виновни”, за да бъде този предмет тук днес. Колко човека са поели към бъдещето си, минавайки през вратата си, за да постигнат онова, на което днес ние имаме възможността да се насладим.

Правилният избор на врата е задължителен

Няма нищо по-прекрасно от пълноценно изживян живот, минете през вратата си и поемете към бъдещето. Преследвайте целите си, надминете ги, поставете си още по-високи. Но не забравяйте да извършите правилния избор на врата, за да има откъде да преминете, за да поемете живота и бъдещето в ръцете си. Точният момент и продукт няма как да дойдат сами, може би трябва ние да го потърсим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *