Какво представлява пълнежа тип “Пчелна пита”?

Пълнежа от вида “Пчелна пита”, представлява изградена мрежа от подобен на хартия материал, който е подсилен от двете страни с HDF плоскости. Което води до размислите, че определено този материал е напълно сигурен и качествен за нашите врати.

Кое е в полза на този пълнеж?

Ползата от този вид структура на вратата, е че я прави по-лека, следователно и по-издръжлива във времето, защото няма да натежи до такава степен на пантите, че крилото след време да се “Изметне”. Другите две ползи са нейната шумо и топлоизолация, именно поради причината, че структурата е изградена, така, че да има достатъчно пространство, което да задържа топлината във вратата и да изолира излишния шум.

Вратите с пълнеж “Пчелна пита” са изключително подходящи при поставянето им на плъзгащ механизъм именно заради лекотата на крилото, така няма да натежи и отново ще е в полза на издръжливостта на вратата във времето.

Този тип врати, освен със всичките си изброени до тук качества относно, топлоизолазия, шумоизолация и олекотяване на крилото, в тяхна полза влиза и бюджета. Реално може да имате стабилни, красиви и създаващи уют врати, които лесно да се вместят в бюджета и да не се налага да се чудите дали сега да смените всичките си врати, дали и колко време ще спестявате, за да си ги закупите и дали ще се наложи да задължавате към банки с изплащане, както и колко време ще е нужно да влагате средства в артикул, на който реално този тип пълнеж, не отстъпва по особено голям брой критерии.

Равносметката от цялата тази разбивка на ползите от този вид пълнеж, са като следва. Имате нови врати в цвета, който желаете отговарящи на вашия бюджет, които ще допринесат за комфорта и спокойствието във вашия дом, ще бъдат съчетани с мебелите и стените ви и ще ви радват дълго време, защото знаем, че вратите не се купуват всяка година.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *