Идва момент, в който твоя дом има нужда от освежаване, подмяна на нещо което да го направи по-съвременен, удобен, функционален, шумо и топло изолиран.

Причини и проблеми при стари интериорни врати

Първите дни на есента настъпват, все още не желаем да го приемем, но хубавото лятно време остава зад гърба ни и започва да ни прави впечатление. Старата Ви интериорна врата пропуска топлината, време е да промените това!

Вратите просто не са съвременни, дизайнът им е от миналия век в лошото значение на израза! На съвременния пазар се предлгат най-различни серии интериорни врати, всяка носеща своя съвременен дух по свой собствен начин, предлагащ на всеки един клиент нещо, което да пасне на вкуса и дома му !

Шумоизолацията на старите Ви врати е все едно няма врата

Технологията днес като материали и пълнеж на крилото за интериорни врати са нещо несравнимо като качество и свойства. Какво трябва да знаете за вратите, които се предлагат по шоурумите като устройство? Най-съвременен материал а именно HDF плоскости с вариант за сърцевина от пчелна пита, фрезовано ПДЧ или рамка от масив с HDF оребряване. Всичко това като възможности е в насока вратата да спира всеки звук и да запази комфорта Ви в помещението.

Вратите на дома Ви са се деформирани, подули, изметнали

Покритията на вратите днес гарантират с европейските си отличия и стандарти за качество! Предлагат се три вида покрития всяко отговарящо на заложените стандарти, а именно – Машинно поставено, топлинно пренесено PVC Фолио, 3D Ламинат. Дървесни частици с нанесени слоеве лакове и смоли. Всяка серия интериорни врати със свое предложение, като също така цветови гами за всеки вкус!

Начина по-който са поставени

Колкото е важно да са красиви и съвременни интериорните врати, всичко опира до майсторския монтаж! Едно от най-важните неща е как ще бъдат монтирани вратите Ви. При този сегмент е важно да се доверите на монтажния екип от магазина откъдето сте закупили и своите интериорни врати. Нека всичко бъде структурирано и извършено професионално, от избор на врати до техния монтаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *