Какво не знаем за аксесоарите за врати и защо са ни необходими? На всеки се случва да стигне до момента, в който се налага или има лична нужда да преобрази дома си. Било то козметичен или основен ремонт, има елементи, които е хубаво и почти винаги, е нужно да подменим.  Един от тези елементи са вратите. Но с какво трябва да се съобразите? Не само с цветовите и декоративни съчетания, трябва да помислите и как да предпазите прясно освежения си дом. На първо място Ви идват на помощ стоперите за врати.

Предназначение и видове стопери за врати

Освен предпазна функция, те могат да вкарат още свежест и стил в дома Ви като станат част от интериора у дома, дори да добавят забавен елемент. Ще бъдете изключително изненадани от разнообразието на дизайни, цветове и материали на тези дребни детайли за врати. Може да изберете комфортния и изчистен дизайн или да вкарате по-цветна и оригинална нотка в дома си.

За предпочитане са подвижните стопери, които лесно може да преместите на избрано от вас място, вместо да дупчите подовата настилка. Не се препоръчват единствено за баня, защото лепящите стопери не са устойчиви на влага, дори и да предпочетете такъв уверете се, че ще го подсилите с монтажно лепило.

Детска стая с дизайн на тема СпайдерменСтопери се препоръчват особено за детска стая, където има най-голяма нужда от тях. Освен да предпазят стената в стаята или да предотвратят блъскане, причинено от течение, също могат и да предпазят децата от удар или от прискрипано пръстче. В такъв случай се препоръчва стопер от типа на меките протектори, които имат занимателен и цветен вид. Те могат да предотвратят пълното затваряне на вратата.

Хубавото при стоперите е освен разнообразието и това, че са на изключително достъпни цени и винаги можете да ги смените, според настроението, сезона и декора вкъщи. Ако тръгнете да търсите такива детайли ще намерите както дървени, така и текстилни, пластмасови или гумени стопери, във всевъзможни цветове и форми за всеки вкус.

Накратко, стоперът означава сигурност, комфорт и стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *