За изминаващата 2017 година, се постарах да направя кратък анализ на клиентите, които пожелаха да закупят врати от нас.

В тази статия ще опиша всички по-запомнящи се моменти и мнения на клиенти, както и лек синтез на потребителите по пол, възраст и социален статус.

Ако говорим за интериорни врати, мъжете харесват серия Граде. Силният пол е почитател на немското качество, заради правилните и остри форми на моделите. Безспорно любимият модел за вътрешни врати на мъжкото съсловие е Бергедорф от серия Граде, цвят Шведски дъб.

  1. Мъжете на възраст между 20-40 години почти винаги си избират точно този модел, без грам колебание. Имах клиент, който толкова хареса именно този модел, че постави и на спалните си от него, не желаеше никакво разнообразие, като например вариант Симпъл, каза „Искам всички шест врати да са еднакви и конкретно този модел!”.
  2. Мъжете на по-зряла възраст обикновено харесват модел Вартбург от същата серия. Те винаги залагат на по-тъмната гама, като Череша Сан Диего и Орех Рибейра.

Лекарите също харесват Граде. Те избират модели от по-светлата цветова гама, като Дъб Вераде или Ясен Вералинга. Общото за всички почитатели на Gradde е, че предпочитат модели с повече стъклени орнаменти и то от белият мат.

Дамите също харесват Граде, но определено предпочитат модел Шверин в цвят Сибирската лиственица. Но тотален хит при жените за интериорните врати е серия Гама. Защото Гама е с по-меки и извити форми. Модел 208 е истинско произведение на изкуството, подобен на дантела. В цвят Венге е уникално красив и нежен.

Като тийн модел в моята лична класация поставям модел 203 в цвят перла. Момичешко розовеещо към сиво, този цвят е невероятен избор за всяка детска стая на млада дама.

Момчетата пък харесват най-често модел 070 от серия Стандарт.

Към портални вътрешни врати обикновено се насочват семейства на по-зряла възраст. Често споделят, че жилищата са им в по-аристократичен стил и порталната врата ще се впише идеално в обстановката на по-тежкия вътрешен стил на домът им.

Артистите обичат стъклените врати, тъй като там имат неограничен избор и възможност за индивидуално изявяване и идеи, които да задоволят променливите им натури.

Това беше кратък личен анализ на клиентите, които решиха да ни се доверят и да ни допуснат в най-личното си пространство, за което сме им благодарни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *