Трудно ли ви е да намерите спестяваща място интериорна врата за дома си? Независимо дали строите малка къща, или просто се опитвате да ремонтирате малка или сложна стая, не се ограничавайте до традиционните врати и стандартните размери, предлагани от местния магазин за строителни материали. Помислете извън кутията – или в този случай рамката на вратата. Погледнете зоната около отвора на вратата. Има ли място за джобни врати, които могат да се плъзгат в стената? Ами режийните? Ако има място там, може да работи хоризонтална прибираща се врата. Или, ако звукът и изолацията не са проблем, може да се отговори на интериорни врати от тип аркордеон, които се сгъват назад към рамката. Още една опция са въртящите се врати, които се въртят около централна точка.

Джобни врати

В тесни помещения, където мястото е ограничено за отваряне и затваряне на врата – помислете за малки бани – помислете за инсталиране на джобна интериорна врата. Тази функция на старата къща, която работи, като се плъзга в скрито отделение за стена, спестява ценно люлеещо се пространство, като ви дава място за придвижване.

Врати за плевня

Практичността на страната се среща с градския шик спестяваща място врата на плевнята на ролки. Контрастните бели стени и хардуер от ковано желязо демонстрират този изчистен, модерен вид на вратата на фермата. Подобна е на джобна врата, но вместо да се плъзга в стената, тя се плъзга по нея – като по този начин се изисква малко по-малко работа за монтаж. Получавате онзи усет и функция в стил ферма!

Стъклени двойни интериорни врати

Забравете за онези двойни врати, скриващи пещта в мазето на родителите ви. Днешните интериорни сгъваеми врати се предлагат в различни стилове и цветове и могат да бъдат полезна алтернатива в пространства, където стандартните врати просто няма да работят.

Двойно стъклени Интериорни врати

Осеви интериорни врати

Въртящите се врати работят добре в помещения, където няма достатъчно място за люлеене в двете посоки за стандартна врата. Те хитро решават проблема с врата, която се люлее твърде широко в (или извън) стая, разделяйки хлабината на люлеещата се врата между отделените от тях пространства. Този дизайн включва стъклена странична светлина за повишаване на вътрешната / външната атмосфера на стаята.

Холандски врати

Имате нужда от прозорец и врата в тясно пространство? Холандската врата с прозорец може да бъде вашият отговор. Тези полезни интериорни врати са разделени хоризонтално, като ви дават възможност да отворите отгоре, за да влезе чист въздух или топъл пролетен бриз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *