Където и да отиде човек, вратата е първото нещо, което забелязва. Входните блиндирани врати може да символизират много неща. Именно за това има огромен избор на дизайни, цветове, размери и съчетаване на различни материали.

Самата врата е преходен елемент от фасадата. Също така, тя говори много за интериора на Вашия дом. Качествената входна врата, не само придава усещането за изтънченост, вкус и стил. Тя е и доста добра инвестиция в бъдещ план. Да вземем врата с повишена акустична изолация, веднага ще се отрази спада в сметката за отопление и не само това. Вие ще можете да си отпочинете спокойно след напрегнатото ежедневие, без да се натоварвате със странични звуци. И всичко това благодарение на изолацията. Към избора за своята входна врата, трябва да се подходи компетентно и внимателно!

Как се преценява и избира една входна врата?

           Всяка входна врата трябва да е изработена от доста качествен, здрав и устойчив материал. Съществената и главна роля играе това как ще се впише дизайнът й с Вашия интериор. След това става време и за цвета. Цветът е хубаво да се съчетае с цвета на интериорните врати. Но когато вратата е за къща, по-добре и по-красиво би било да се съчетае с цвета на дограмата. Идва време и за добрата изолация. Нека вземем за пример минералната вата. Тази вата е подходяща за шумо и топлоизолация. Нека не забравяме, че добрата изолация е ключ за спокойствие и комфорт във Вашето жилище. Нека не подценяваме и защитата на дома от нежелани гости, като крадците. В днешно време има много видове заключващи системи. Най-благоприятните са вратите със скрити шипове. Самите шипове са пасивни и влизат в самата каса, което при разбиване затруднява много крадците. Пасивните шипове не могат да бъдат прерязани, замразени или счупени. Най-хубавото е, че дори и ако се прережат пантите, вратата с пасивни шипове, пак не може да бъде отворена. Не е важно колко брави с активни шипове ще има, истинската защита се крие в пасивните шипове.

Играйте със въображението си и не се страхувайте да създадете нещо атрактивно. Все пак това ще е първото нещо, което ще видят Вашите гости. Не пропускайте да им кажете за всички характеристики на Вашата врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *