Където и да отиде човек, вратата е първото нещо, което забелязва. Входните блиндирани врати може да символизират много неща. Именно за това има огромен избор на дизайни, цветове, размери и съчетаване на различни материали.

Самата врата е преходен елемент от фасадата. Също така, тя говори много за интериора на Вашия дом. Качествената входна врата, не само придава усещането за изтънченост, вкус и стил. Тя е и доста добра инвестиция в бъдещ план. Да вземем врата с повишена акустична изолация, веднага ще се отрази спада в сметката за отопление и не само това. Вие ще можете да си отпочинете спокойно след напрегнатото ежедневие, без да се натоварвате със странични звуци. И всичко това благодарение на изолацията. Към избора за своята входна врата, трябва да се подходи компетентно и внимателно!

Как се преценява и избира една входна врата?

           Всяка входна врата трябва да е изработена от доста качествен, здрав и устойчив материал. Съществената и главна роля играе това как ще се впише дизайнът й с Вашия интериор. След това става време и за цвета. Цветът е хубаво да се съчетае с цвета на интериорните врати. Но когато вратата е за къща, по-добре и по-красиво би било да се съчетае с цвета на дограмата. Идва време и за добрата изолация. Нека вземем за пример минералната вата. Тази вата е подходяща за шумо и топлоизолация. Нека не забравяме, че добрата изолация е ключ за спокойствие и комфорт във Вашето жилище. Нека не подценяваме и защитата на дома от нежелани гости, като крадците. В днешно време има много видове заключващи системи. Най-благоприятните са вратите със скрити шипове. Самите шипове са пасивни и влизат в самата каса, което при разбиване затруднява много крадците. Пасивните шипове не могат да бъдат прерязани, замразени или счупени. Най-хубавото е, че дори и ако се прережат пантите, вратата с пасивни шипове, пак не може да бъде отворена. Не е важно колко брави с активни шипове ще има, истинската защита се крие в пасивните шипове.

Играйте със въображението си и не се страхувайте да създадете нещо атрактивно. Все пак това ще е първото нещо, което ще видят Вашите гости. Не пропускайте да им кажете за всички характеристики на Вашата врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.