Входната врата на къщата не се подменя всеки сезон, така че си струва да обмислите внимателно закупуването ѝ. Като разбира се, трябва да се обърне огромно внимание, относно това, да са с многоточкови ключалки и панти, предотвратяващи отварянето и отстраняването на крилото, т.е на сигурността ѝ.

След което, не на второ място по-важност, е вида на пълнежа. Най-важното е да е добър източник на топло и шумоизолация! Голяма част от клиентите търсят врата, която да не ръждясва и да извършва всички свои функции за това ценен съвет при избора е да се вземе блиндирана врата.

За това е добре професионалист да обясни всичките плюсове и минуси на дадения модел врата за външни условия. Всички тези хора, които се впускат в търсенето на перфектната за тях входна врата, не са запознати, че УВ защитата не е покритието, което предпазва от ръжда. Точно така, не са неръждавейки, всъщност това покритие предпазва вратата да не си променя цвета, съответно да не избелява и да не потъмнява.

Това от една страна ги кара да се притесняват, защото тяхното разбиране за УВ защита е грешно. Следващият момент, който е много важен, е да се даде вариант на клиента за отстраняване на ръждата. Като им се кажат тези неща относно вратите за външни условия, те чувстват по-голяма сигурност, поради факта, че не им бива спестено всичко това и са наясно, че евентуално може да се случи това явление. Но след като се изчистят тези въпроси, клиентът е вече готов да закупи, защото е срещнал разбиране и ние сме му предложили вариантите, които търси.

Изборът бива следван с избора на пълнеж (минерална вата или пчелна пита) и това колко е устойчива против разбиване. Хубавото е, че се предлагат в огромна гама от цветове, което ни води към мисълта, че няма цвят, който да не комбинираме. В този аспект пазара е много гъвкав, а и не само в цветовата част, ами и в различната изработка на вратата, като предлага с надстройки плюс стъклопакет и с пасивна част. Което кара клиентите да развихрят своето въображение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *