Всички се стараем да сме в крак с модата. Следим какви фигури ще са на мода и какви цветове са актуални. Ако сега е настъпил периодът, в който Вие сте решили да правите ремонт на жилището си със сигурност сте включили на тази фаза. За 2019та година нашумяла е сивата гама, която пък от своя страна е изключително стилна и изискана. Някои от нас смятат сивия цвят за строг и ангажиращ. Но напротив той е изключително красив цвят и дава възможност да го съчетаете и с най-ярките цветове в интериора си. На вашето внимание ще представим няколко нюанса на сивото върху интериорни и блиндирани врати и сме сигурни, че ще Ви убедим да подмените скучните си врати с други излъчващи стил и моден дух.

Блиндирана врата Т-1002 серия Модерн

Да започнем с блиндирана врата от серия Модерн модел Т-1002 в цвят сив дъб. Освен страхотния сив цвят, прави изчистени фрезовани линии подчертават тази блиндирана врата и ѝ придават уникален стил. Този модел може да бъде комбиниран, както с по-светли интериорни врати така и с по-тъмни такива.

Блиндирана врата 1002 Сив Дъб

Врати, които си подхождат с Т-1002

Предложението от нас е интериорна врата в цвят сив кестен с красиви прави форми и стъкло. Ако имате колебания какво подхожда на сивото ще Ви отговорим – ярките цветове като лилаво, жълто, ярко червено, зелено, синьо и всички подобни. Съчетавайки с тези цветове домът Ви ще се превърне в едно прекрасно място, ще стане цветен и различен от стандартното.

Друг интересен цвят от гамата на сивото носи името Ясен Вералинга. Трудно бихте се сетили как точно изглежда този цвят, защото не е със стандартно наименование както обикновено чуваме например цвета венге, затова нека видим и него.

Различен нюанс на сиво с изразени дървесни шарки върху изчистен модел без допълнителни елементи стъкла или фрезовки. Семпла и непретенциозна визия за интериорна врата, която може да се съчетае с всичко и с всяка обстановка.

Това са много малка част от предложенията, които може да видите. Ако сме успели да ви убедим да си поставите врата в сивата гама ще сме превърнали и вашия дом в модерно кътче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *